Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 23:28
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Novembris 2012  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Novembris » 10 » Šveices bezē

21:41
Šveices bezē







Sastāvdaļas

3 olu baltumi 
200 gr. cukurs
ūdens - 3 ēd.k.











Pagatavošana

Atdala olu baltumus, pievieno 3 ēdamkarotes ūdens un glāzi cukura.


Liek bļodu vārošā ūdens peldē un puto ar mikseri, sākumā lēnām (apmēram 4 min.), tad palielina miksera ātrumu un puto vēl 4 min. Masai jāpaliek pietiekami blīvai un jāpalielinās apjomā.


Noņem bļodu no katliņa un turpina putot (vēl 4 min.), kamēr atdziest.


Gatavs. Masa kļuvusi gaisīga un plastiska.

Skatījumu skaits: 1347 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Garnēšana, Bezē | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi