Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:42
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 3
Viesi: 3
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Janvāris 2014  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2014 » Janvāris » 21 » Rieksti karamelē

22:09
Rieksti karamelē





Sastāvdaļas

rieksti
3 daļas cukura
1 daļa ūdens

zobu bakstāmie kociņi
folija










Pagatavošana

Uzdur riekstus uz kociņiem.

Pagatavo karameli.

Katliņā ieber cukuru un pielej ūdeni.

Kad ūdens sāk vārīties, vāra vēl minūtes 4-5, līdz masa kļūst zeltaina.


Riekstus pamatīgi apviļā karamelē un liek sastingt tā, lai karamele tekot uz leju, veidotu diedziņu. Šeit var izmantot visas pieejamās metodes. Var pītā groziņā ieklāt foliju un tad saspraust kociņus. 


Var, kā palīglīdzekli, izmantot arī grāmatas.


Kad karamele sastingusi, uzmanīgi izvelk kociņus un dekors gatavs.


Ar šādiem riekstiem karamelē var dekorēt tortes un citus saldumus. Tas ir vienkārši, krāšņi un neierasti!


Skatījumu skaits: 2868 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Dekorēšana | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi