11:32 Eksotiskais rabarberu ievārījums tortei |
Sastāvdaļas Rabarberi 2 āboli 2 kivi 2 banāni 200 gr. vīnogu cukurs Sagriežam rabarberus plānās šķēlītēs, liekam katliņā un pārberam mazliet ar cukuru, apmaisam un karsējam, līdz sāk atsuloties. Maisot vāram, pievienojam ievārijuma cukuru un parasto cukuru. Sagriežam notīrītus 2 lielus ābolus un vāram, līdz rabarberi sāk jukt laukā. Pievienojam ~ 200 gr. vīnogas - sagriezras ceturtdaļās, bez kauliņiem. Sagriežam 2 kiwi un 2 banānus, pievienojam masai. Vāram kādas 5-10 min. uz lēnas uguns. Gatavs. Karstu lejam burciņās, aizvākojam un pārsedzam ar dvieli, lai lēnām atdziest. |
|