« Septembris 2014 » | ||||||
Pr | O | T | C | Pk | S | Sv |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
11:12 Dzērveņu-ābolu mērce |
Sastāvdaļas dzērvenes - 200 g Pagatavošana Nomizo ābolu, izņem serdi un sagriež nelielos kubiciņos. Nomizo un sarīvē ingvera sakni. Sarīvē apelsīna miziņu un izspiež sulu. Liek katliņā ābolus, dzērvenes, pievieno sarīvēto ingveru, apelsīna miziņu, cukuru, krustnagliņas, pielej apelsīna sulu. Karsē uz nelielas uguns apmēram 25-30 minūtes. Lai labi garšo! |
|