Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 16.04.2024, 11:24
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Novembris 2013  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2013 » Novembris » 5 » Ābolu mērce

21:00
Ābolu mērce



Sastāvdaļas

āboli - 260 g
ūdens - 500 ml
cukurs - 125 g
kartupeļu ciete - 30 g
šķipsniņa kanēļa
citronu sula - 2 ēd.k.

Pagatavošana

Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs.

Ber katlā, uzlej karstu ūdeni un vāra apmēram 10 minūtes. Tad visu sablendē vai izberž caur sietiņu. 
Pievieno cukuru, citrona sulu un uzvāra.

Nelielā daudzumā auksta ūdens izķīdina kartupeļu cieti, pievieno ābolu biezenim un atkal uzvāra.

Ābolu mērci atdzesē, pievieno kanēli un samaisa. Labi garšo ar biezpiena un citiem saldajiem ēdieniem.
Skatījumu skaits: 929 | Pievienoja: Rausis | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi