Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:21
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Pankūku receptes

Rauga pankūkas ar gaļu

Sastāvdaļas

Mīklai
piens - ½ l
cukurs - 4 tējk.
3 olas
svaigais raugs - 25 g
sviests - 100 g
milti - 10 ēd.k. (ar kaudzi)
sāls - ½ tējk.

Pildījumam
cūkgaļa - 300 g
burkāns - 1 gab.
sīpols - 2 gab.
neliels kabacis
šķipsniņa sāls un piparu

Pagatavošana

Pagatavo mīklu.

Lej bļodā glāzi silta piena, izšķīdina 2 tējkarotes cukura, raugu un liek siltā vietā nedaudz uzrūgt.

Tikmēr olām pievieno atlikušo cukuru, sāli, mīkstu sviestu un saputo.

Uzrūgušo rauga masu lej olu masā un samaisa. Iesijā miltus un sajauc mīklu. Pārklāj ar dvielīti un liek siltā vietā uzrūgt apmēra vienu stundu.

Tikmēr var pagatavot pildījumu.

Nomizo burkānu, kabaci un sīpolu, sagriež salmiņos. Gaļu sagriež tievās strēmelītēs.

Liek pannā gaļu un apcep 3 minūtes.

Pievieno burkānus un cep vēl 3 minūtes.

Pieber sīpolus un cep 3 minūtes.

Beigās pievieno kabaci, pievieno sāli, piparus pēc garšas un cep gatavu.

Kad mīkla uzrūgusi, cep pankūkas zeltaini brūnas, liek pildījumu un aizloka malas.

Pasniedz siltas ar krējumu vai majonēzi. 

Lai labi garšo!

Kategorija: Pankūku receptes |
Skatījumu skaits: 2356 | Atslēgvārdi: Pankūku receptes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi