Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Pankūku receptes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Pagatavo mīklu. Lej bļodā glāzi silta piena, izšķīdina 2 tējkarotes cukura, raugu un liek siltā vietā nedaudz uzrūgt. Tikmēr olām pievieno atlikušo cukuru, sāli, mīkstu sviestu un saputo. Uzrūgušo rauga masu lej olu masā un samaisa. Iesijā miltus un sajauc mīklu. Pārklāj ar dvielīti un liek siltā vietā uzrūgt apmēra vienu stundu. Tikmēr var pagatavot pildījumu. Nomizo burkānu, kabaci un sīpolu, sagriež salmiņos. Gaļu sagriež tievās strēmelītēs. Liek pannā gaļu un apcep 3 minūtes. Pievieno burkānus un cep vēl 3 minūtes. Pieber sīpolus un cep 3 minūtes. Beigās pievieno kabaci, pievieno sāli, piparus pēc garšas un cep gatavu. Kad mīkla uzrūgusi, cep pankūkas zeltaini brūnas, liek pildījumu un aizloka malas. Pasniedz siltas ar krējumu vai majonēzi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2356
| Atslēgvārdi: |