Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:46
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 3
Viesi: 3
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Kēksi

Kēkss ar krēmu un zemenēm
Sastāvdaļas

sviests 340 g
Filadelfijas siers 230 g
cukurs - 2 glāzes
olas - 6 gab.
milti - 3 glāzes
vaniļas cukurs - 1 paciņa
šķipsniņa sāls

Glazūrai

Filadelfijas siers - 75 g
saldais krējums - ½ glāze
pūdercukurs

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno Filadelfijas sieru, cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Nepārtraucot putot, pa vienai, pievieno olas.

Beigās pievieno miltus, sāli un sajauc mīklu.

Ietauko cepamo formu, pārkaisa ar miltiem un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 150°C apmēram 1,5 stundu.

Izcepto kēksu 15 minūtes padzesē formā, tad izņem no formas un ļauj pilnībā atdzist.

Kad kēkss atdzisis, pagatavo krēmu.

Filadelfijas sieram pievieno saldo krējumu, pūdercukuru (pēc garšas) un saputo.

Pārlej kēksu ar krēmu un dekorē ar zemenēm.



Lai labi garšo!



Kategorija: Kēksi |
Skatījumu skaits: 2428 | Atslēgvārdi: Kēkss | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi