Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Kēksi |
Tweet | |
Sastāvdaļas sviests 340 g Filadelfijas siers 230 g cukurs - 2 glāzes olas - 6 gab. milti - 3 glāzes vaniļas cukurs - 1 paciņa šķipsniņa sāls Glazūrai Filadelfijas siers - 75 g saldais krējums - ½ glāze pūdercukurs Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno Filadelfijas sieru, cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Nepārtraucot putot, pa vienai, pievieno olas. Beigās pievieno miltus, sāli un sajauc mīklu. Ietauko cepamo formu, pārkaisa ar miltiem un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 150°C apmēram 1,5 stundu. Izcepto kēksu 15 minūtes padzesē formā, tad izņem no formas un ļauj pilnībā atdzist. Kad kēkss atdzisis, pagatavo krēmu. Filadelfijas sieram pievieno saldo krējumu, pūdercukuru (pēc garšas) un saputo. Pārlej kēksu ar krēmu un dekorē ar zemenēm. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2428
| Atslēgvārdi: |