Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas sviests - 15 g paciņa Selgas cepumu persiku jogurts - 1 l želatīns - 40 g saldais krējums - 250 ml cukurs vaniļas cukurs - 1 tējk. zemenes konservēti persiki Pagatavošana Želatīnam uzlej ūdeni atstāj uzbriest. Cepumus sasmalcina, sajauc ar izkausētu sviestu un klāj tortes formas pamatnē. Saldo krējumu saputo, pievieno jogurtu, cukuru un vaniļas cukuru. Masā iecilā uzbriedināto un izkausēto želatīnu. Piejauc vēl klāt rupji salauztus cepumus. Lej visu formā. Pa virsu kārto sagrieztus persikus un zemenes. Pusi paciņas želatīna uzbriedina un izkausē nelielā daudzumā ūdens. Pielej klāt pusi no persiku sīrupa. Izmaisa un lej visam pa virsu. Liek ledusskapī līdz nākamajam rītam sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2292
| Atslēgvārdi: |