Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 21:54
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Vecgada šokolādes torte ar kokosriekstu krēmu
Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 125 g
cukurs - 100 g
2 olas
milti - 200 g
piens - 2 ēd.k.
kakao - 2 ēd.k.
cepamais pulveris - 1 tējk.

Krēmam
piens - 300 ml
milti - 3 ēd.k.
sviests - 80 g
cukurs - 80 g
kokosriekstu skaidiņas - 100 g
vaniļas cukurs - 2 ēd.k.

Glazūrai
tumšā šokolāde - 200 g
saldais krējums - 100 g

Pagatavošana

Pagatavo mīklu.
Bļodā liek mīkstu sviestu, pievieno cukuru un saputo.

Pievieno olas, pienu, miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un sajauc mīklu.

Iej mīklu cepamajā formā (20x28cm), liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180C apmēram 20 minūtes. 

Izcepto biskvītu pilnībā atdzesē.

Gatavo krēmu.

Lej katliņā pienu, pievieno cukuru, sviestu un karsē uz nelielas uguns.

Kad piens sāk vārīties, pakāpeniski iesijā miltus un, nepārtraukti maisot, vāra apmēram 3 minūtes, līdz veidojas krēmīga masa.

Noņem katliņu no uguns, pievieno kokosriekstu skaidiņas un samaisa.

Lej krēmu uz atdzesētā biskvīta, izlīdzina un liek ledusskapī dzesēties.

Pagatavo glazūru.

Katliņā sasmalcina šokolādi, pievieno saldo krējumu un karsē karstā ūdens peldē, līdz šokolāde izkususi un veidojas vienveidīga masa.

Pārlej torti, izlīdzina un liek atkal ledusskapī uz pāris stundām sastīvēt.


Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1257 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi