Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 21:58
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Šokolādes torte ar pekanriekstiem
Sastāvdaļas

sviests - 110 g
tumšā šokolāde - 100 g
olas - 3 gab.
cukurs - 150 g
milti - 190 g
cepamais pulveris - 1½ tējk.
vaniļas cukurs - 2 tējk.
pekanrieksti - 150 g
šķipsniņa sāls

Glazūrai
piena šokolāde - 200 g
piens - 100 g
sviests - 60 g

Pagatavošana

Sviestu un šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un atdzesē.

Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Miltiem pievieno cepamo pulveri, sali, sajauc un, pa daļām, pievieno olu masai.

Sasmalcina pekanriekstus, pievieno šokolādes-sviesta masai un samaisa. Pievieno mīklai un rūpīgi samaisa.

Cepamajā formā (30x20 cm) klāj cepamo papīru un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes.

Izcepto biskvītu izņem no cepeškrāsns un tāpat formā atdzesē.

Tad pagatavo glazūru. 
Katliņā liek sasmalcinātu šokolādi, pievieno sviestu, pienu un karsē uz mazas uguns, līdz sabiezē un veidojas viendabīga masa.

Šokolādes glazūru mazliet padzesē un pārsmērē torti. Dekorē ar veseliem pekanriekstiem, liek uz stundu ledusskapī sastīvēt.

Gatavo torti griežam nelielos (5x5 cm) gabaliņos un cienājamies.


Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 2305 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Riekstu tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi