Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:40
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Šokolādes torte ''Maigais kārdinājums''
Sastāvdaļas
 
Biskvītam
5 olas
cukurs - 125 g
milti - 125 g
kakao - 1 ēd.k.
 
Krēmam
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru - 200 g
sviests - 200 g
kakao - 70 g
 
Sīrupam 
cukurs - 75 g
brendijs - 20 ml
ūdens - 75 ml
 
Glazūrai
tumšā šokolāde - 200 g
sviests - 1 ēd.k.
 
rieksti dekorēšanai
 
Pagatavošana
 
Olas saputo ar cukuru.
 
Miltus sajauc ar kakao, iesijā olu masā un samaisa mīklu.
 
 
 
Lej cepamajā formā un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
 
 
Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež 3 daļās.
 
Pagatavo krēmu. Vārītajam iebiezinātajam pienam pievieno sviestu un saputo. Tad iesijā kakao un vēlreiz saputo.
 
Pagatavo sīrupu. Katliņā lej ūdeni, ieber cukuru un karsē līdz cukurs izkusis un sāk vārīties. Noņem no uguns un atdzesē līdz 37°C. Tad pievieno brendiju un samaisa.
 
 
Liek uz paplātes biskvīta ripuli, nedaudz pārlaista ar sīrupu un smērē krēmu.
 
 
 
Liek virsū otru biskvītu, pārlaista ar sīrupu un smērē krēmu.
 
Liek virsū trešo biskvītu, pārlaista ar sīrupu un smērē ar krēmu tortes virsu un malas.
 
 
Atlikušo krēmu liek konditorejas maisiņā un dekorē torti. 
 
 
Sasmalcina riekstus un pārkaisa tortes malas. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt.
 
 
 
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1950 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi