Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 11:16
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Šokolādes torte ''Ferrero Rocher''

Sastāvdaļas

5 olas
cukurs - 6 ēd.k.
malti lazdu rieksti - 2 glāzes
milti - 2 ēd.k.
kakao pulveris - 2 ēd.k.
cepamais pulveris - 2 tējk.
sviests - 200 g
krēms Nutella - 7 ēd.k.
vafeles - 220 g
konfektes  Ferrero Rocher dekorēšanai

Pagatavošana

Olām pievieno cukuru un labi saputo.

Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri. Riekstus sasmalcina, pievieno miltu masai un samaisa. Pakāpeniski pievieno saputotajai olu masai un samaisa mīklu.

Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 40 minūtes.

Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež trīs ripuļos.

Pagatavo krēmu.

Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Mīkstam sviestam pievieno Nutella krēmu un saputo. Tad pievieno padzesēto šokolādi un saputo viendabīgā masā.

Liek uz paplātes vienu biskvīta ripuli, smērē krēmu un pārkaisa ar sadrupinātām vafelēm. Liek virsū otru ripuli, smērē krēmu un pārkaisa ar vafeļu drupačām. Liek virsū trešo ripuli, virsu un malas smērē ar atlikušo krēmu. 

Tortes malas dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem. Katru konfekti pārgriež uz pusēm un dekorē tortes virsu. Liek torti uz 3-4 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 2837 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi