Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 5 olas Pagatavošana Olām pievieno cukuru un labi saputo. Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri. Riekstus sasmalcina, pievieno miltu masai un samaisa. Pakāpeniski pievieno saputotajai olu masai un samaisa mīklu. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež trīs ripuļos. Pagatavo krēmu. Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Mīkstam sviestam pievieno Nutella krēmu un saputo. Tad pievieno padzesēto šokolādi un saputo viendabīgā masā. Liek uz paplātes vienu biskvīta ripuli, smērē krēmu un pārkaisa ar sadrupinātām vafelēm. Liek virsū otru ripuli, smērē krēmu un pārkaisa ar vafeļu drupačām. Liek virsū trešo ripuli, virsu un malas smērē ar atlikušo krēmu. Tortes malas dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem. Katru konfekti pārgriež uz pusēm un dekorē tortes virsu. Liek torti uz 3-4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3610
| Atslēgvārdi: |