Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 10:49
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 1
Lietotāji: 1
Rausis

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Kanēļa kūka ar šokolādi
Sastāvdaļas

Mīklai

šokolāde - 225 g
sviests - 125 g 
2 ēdamkarotes brendija
olas - 5 gab.
cukurs - 125 g 
1 ēdamkarote kanēļa

Dekorēšanai

šokolāde - 50 g 
zemees - 125 g
pūdercukurs

Pagatavošana

Cepamajā formā klāj ar cepampapīru. 

Šokolādi un sviestu izkausē karsta ūdens peldē. 

Olu dzeltenumus saputo ar pusi no cukura un brendiju, baltumus ar otru pusi cukura. 

Olu dzeltenumus iemaisa šokolādes masā, pieliek kanēli, pamazām iecilā olu baltumus. 

Masu liek cepamformā, cep uzkarsētā cepeškrāsnī 160ºC apmēram 35 - 40 minūtes.

Atdzisušu kūku izņem no formas, noņem cepampapīru, dekorē ar sarīvētu šokolādi un zemenēm, pārkaisa ar pūdercukuru.


Lai labi garšo!


Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1278 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi