Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 23:10
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Jaungada šokolādes kūka ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

Mīklai 
cukurs - 1 glāze
milti - 1 glāze
skābais krējums - 1 glāze
2 olas
kakao - 2 ēd.k.
soda - ½ tējk.

Pildījumam
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru - 1 kārba

Glazūrai
sviests - 30 g
skābais krējums - 2 ēd.k.
kakao - 1 ēd.k.
cukurs - 70 g

valrieksti dekorēšanai

Pagatavošana

Olām pievieno cukuru, kakao un saputo.

Pievieno krējumu, sodu, miltus un samaisa mīklu.

Cepamo formu ietauko, pārkaisa ar miltiem un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes.

Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm.

Liek uz paplātes vienu biskvīta pusi, bagātīgi smērē iebiezināto pienu un liek virsū otru biskvītu.

Gatavo glazūru. Liek katliņā sviestu, krējumu, cukuru, kakao un karsē karstā ūdens peldē, līdz veidojas viendabīga masa. Mazliet padzesē, pārlej torti un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1686 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi