Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 23.08.2019, 19:37
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Smilšu mīklas tortes

Ābolu pīrāgs ar mandelēm un magonēm
Sastāvdaļas

Mīklai 
sviests - 125 g
milti - 2 glāzes
cukurs - ⅓ glāzes
1 ola

Pildījumam
piens - 1 glāze
cukurs - 1 glāze
sviests - 50 g
magoņu sēkliņas - 200 g
rozīnes - ½ glāze
milti - 2 ēd.k.
1 ola
sasmalcinātas mandeles - 1 glāze
āboli - 2 gab.

Pagatavošana

Aukstam sviestam pievieno miltus un saberž drumstalās.

Tad pievieno cukuru, olu un samīca mīklu.

Klāj cepamajā formā, izveido maliņu un liek uz 30 minūtēm ledusskapī.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Mandeles apgrauzdē uz sausas pannas un sasmalcina.

Katliņā izkausē sviestu, pievieno cukuru, pienu un karsē uz nelielas uguns, līdz sāk vārīties. Tad pievieno magoņu sēkliņas, rozīnes un vāra 5 minūtes. Noņem no uguns, iesijā miltus, samaisa un atdzesē.

Ābolus nomizo, izgriež serdes un sarīvē uz rupjas rīves.

Sviesta masai pievieno sarīvētos ābolus, olu, mandeles un samaisa.

Lej pildījumu uz mīklas pamatnes.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes.

Izcepto pīrāgu atdzesē, griežam gabaliņos un cienājamies.


Lai labi garšo!

Kategorija: Smilšu mīklas tortes |
Skatījumu skaits: 1026 | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi