Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 23.08.2019, 19:53
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Šokolādes siera kūka ''Saldā piektdiena''

Sastāvdaļas

Pamatam
šokolādes cepumi - 150 g
sviests - 70 g
kanēlis - ½ tējk.

Pildījumam
Mascarpone krējumsiers - 500 g
piens - ¾ glāzes
pūdercukurs - ¾ glāzes
tumšā šokolāde - 100 g
piena šokolāde - 100 g
baltā šokolāde - 100 g
želatīns - 1 tējk.
saldais krējums - 350 ml

Dekorēšanai
saldais krējums - 125 ml
tumšā šokolāde - 100 g

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus.

Pievieno izkausētu sviestu, kanēli un samaisa.

Tortes formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, ber cepumu masu.

Vienmērīgi izlīdzina, nedaudz piespaida un liek uz 20 minūtēm ledusskapī.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest.

Saputo Maskarpone sieru.

Pievieno pienu, pūdercukuru, saputo un masu sadala trīs vienādās daļās.

Pirmai daļai pievieno izkausētu balto šokolādi un samaisa.

Otrai daļai pievieno izkausētu piena šokolādi un samaisa.

Trešai daļai pievieno izkausētu tumšo šokolādi. Ja vēlas, tumšās šokolādes masai var pievienot nedaudz kakao pulvera, lai tumšās šokolādes kārta izskatītos vēl tumšāka.

Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē.

Saputo saldo krējumu.

Tad katrai šokolādes masas daļai pievieno pa trešdaļai putukrējuma, izkausētā želatīna un samaisa.

Pirmo uz cepumu pamata lej baltās šokolādes masu, izlīdzina un ļauj nedaudz sastīvēt.

Nākošo lej virsū piena šokolādes masu, izlīdzina un ļauj nedaudz sastīvēt.

Pēdējo lej tumšās šokolādes masu un izlīdzina. Liek uz 3-4 stundām ledusskapī, līdz torte pilnībā sastīvējusi.

Torti pārklāj ar putukrējumu un dekorē ar šokolādi.

Lai pagatavotu šokolādes dekoru, uz papīra uzzīmē vēlamo rakstu, izkausē šokolādi, lej uz raksta un ļauj sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 1916 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Siera tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi