Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Dekorēšanai Pagatavošana Sasmalcina cepumus. Pievieno izkausētu sviestu, kanēli un samaisa. Tortes formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, ber cepumu masu. Vienmērīgi izlīdzina, nedaudz piespaida un liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest. Saputo Maskarpone sieru. Pievieno pienu, pūdercukuru, saputo un masu sadala trīs vienādās daļās. Pirmai daļai pievieno izkausētu balto šokolādi un samaisa. Otrai daļai pievieno izkausētu piena šokolādi un samaisa. Trešai daļai pievieno izkausētu tumšo šokolādi. Ja vēlas, tumšās šokolādes masai var pievienot nedaudz kakao pulvera, lai tumšās šokolādes kārta izskatītos vēl tumšāka. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Saputo saldo krējumu. Tad katrai šokolādes masas daļai pievieno pa trešdaļai putukrējuma, izkausētā želatīna un samaisa. Pirmo uz cepumu pamata lej baltās šokolādes masu, izlīdzina un ļauj nedaudz sastīvēt. Nākošo lej virsū piena šokolādes masu, izlīdzina un ļauj nedaudz sastīvēt. Pēdējo lej tumšās šokolādes masu un izlīdzina. Liek uz 3-4 stundām ledusskapī, līdz torte pilnībā sastīvējusi. Torti pārklāj ar putukrējumu un dekorē ar šokolādi. Lai pagatavotu šokolādes dekoru, uz papīra uzzīmē vēlamo rakstu, izkausē šokolādi, lej uz raksta un ļauj sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2533
| Atslēgvārdi: |