Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam Pildījumam Pagatavošana Pagatavo biskvītu. Sasmalcina biskvītus, pievieno izkausētu sviestu, cukuru, kakao un samaisa. Klāj cepamajā formā ar noņemamām malām un veido maliņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 10 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē. Pagatavo pildījumu. Sasmalcina 30 g šokolādes un izkausē karstā ūdens peldē. Mascarpone sieram pievieno pienu, cukuru un saputo. Pielej izkausēto šokolādi un samaisa. Sasmalcina atlikušo šokolādi, mandeles un iemaisa siera masā. Pastilu sagriež mazākos gabaliņos un pievieno siera masai. Saputo saldo krējumu un iemaisa siera masā. Klāj pildījumu uz atdzesētā biskvīta un liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1287
| Atslēgvārdi: |