Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 15:02
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Ruletes

Rulete ar putukrējumu un upenēm
Sastāvdaļas

olas - 6 gab.
milti - 6 ēd.k.
cukurs - ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 ēd.k.
1 tējkarotē cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
200 ml saputota saldā krējuma ar 3 tējk. cukura
sauja upeņu

Pagatavošana

Atdala olbaltumus no dzeltenumiem. Olbaltumiem pievieno šķipsniņu sāls un saputo stingrās putās.

Saputo olu dzeltenumus ar cukuru un vaniļas cukuru.

Saputotajos dzeltenumos iecilā izsijātus miltus, 1/3 daļu no saputotajiem baltumiem un tad iecilā pārējo baltumu.

Cepamajā pannā klāj cepamo papīru un ieziež ar sviestu.

Biskvīta masu izklāj uz pannas un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220ºC apmēram 10 minūtes.

Kad biskvīts izcepies, to karstu izmet uz uz galda virsmas. Uzmanīgi noņem cepamo papīru. Ja pilda ar ievārījumu, tad pildījumu ziež uzreiz, kamēr biskvīts karsts, un satin. Ja pildījumā būs putukrējums vai kāds krēms, tad vispirms biskvītu satin rullītī, atdzesē to, tad attin vaļā, sapilda ar krēmu un aiztin atkal ciet.

Svarīgi sarullēt biskvītu vēl tad kad tas ir karsts, jo auksts biskvīts nerullējas, bet gan plīst.


Lai labi garšo!

Kategorija: Ruletes |
Skatījumu skaits: 1495 | Atslēgvārdi: Ruletes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi