Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 11:03
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Ruletes

Rulete ar apelsīnu krēmu
Sastāvdaļas
 
Biskvītam
sviests - 2 ēd.k.
piens - ¼ glāze
milti - ¾ glāzes 
cepamais pulveris - 1 tējk.
cukurs - 3 ēd.k. 
sāls - ¼ tējk. 
3 olas
3 olas dzeltenumi
 
Krēmam
1 citrons
2 apelsīni
sarīvēta citrona miziņa - 1 ēd.k.
sarīvēta apelsīna miziņa - 1 ēd.k.
cukurs - 2/3 glāzes
3 olas
sviests - 50 g
 
Pagatavošana
 
Cep biskvītu.
 
Katliņā uzkarsē pienu ar sviestu (gandrīz līdz vārīšanās t°).
 
Saputo 3 olas, 3 olu dzeltenumus un cukuru.
 
Samaisa cepamo pulveri, sāli, miltus un pievieno saputoto olu masai, lēnām iecilā.
 
Pāris karotes iegūtās masas pieliek uzkarsētajam pienam, samaisa. Pēc tam lej klāt olu masai un visu sajauc.
 
Cepamajā pannā klāj cepamo papīru, lej mīklu pannā, izlīdzina.
 
Uzkarsē cepeškrāsni un cep ruleti 190°C apmēram 10-15 minūtes, līdz virspuse kļūst zeltaini brūna.
 
Gatavojam pildījumu.
 
Uzvāra ½ glāzi citrusu sulu, cukuru, sviestu un miziņas.
 
Saputo 3 olas un, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā lej karstajā citrusu sulā, uzvāra. Vāra vēl apmēram 5 minūtes, nepārtraukti maisot, līdz masa sabiezē. Nosedz trauku ar pārtikas plēvi (lai neuzrauj plēvi) un atdzesē.
 
Biskvītu pārziež ar krēmu un sarullē. Liek vismaz uz stundu ledusskapī atdzesēties. 
 
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
 
 
Lai labi garšo!
.
 
Kategorija: Ruletes |
Skatījumu skaits: 1742 | Atslēgvārdi: Ruletes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi