Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:38
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Riekstu tortes

Biskvīta torte ar iebiezinātā piena krēmu un valriekstiem
Sastāvdaļas
 
Biskvītam
milti - 9 ēd.k. 
olas - 9 gab.
cukurs - 9 ēd.k. 
valrieksti - ½ glāze
magoņu sēkliņas - ½ glāze
rozīnes - ½ glāze
 
Pildījumam
sviests - 300 g
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru - 1 kārba
sasmalcināti valrieksti pārkaisīšanai - 1 glāze
 
Pagatavošana
 
Cep biskvītus.
 
3 olu dzeltenumiem pievieno 3 ēdamkarotes cukura un saputo. Tad pievieno 3 ēdamkarotes miltu un saputo. Saputo olu baltumus, saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Valriekstus sasmalcina un lēnām iemaisa mīklā.
 
 
 
Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina.
 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes.
 
Pārējos divus biskvītus cep tāpat, attiecīgi riekstu vietā pievienojot rozīnes un magones.
 
Pagatavo krēmu.
 
Iebiezinātajam pienam pievieno mīkstu sviestu un saputo.
 
Liek magoņu biskvītu, smērē krēmu un liek virsū rozīņu biskvītu. Tad atkal smērē krēmu un liek virsū valriekstu biskvītu.
 
Tortes malas un virsu smērē ar krēmu un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem. Liek uz 4 stundām ledusskapī ievilkties.
 
 
Lai labi garšo!
Kategorija: Riekstu tortes |
Skatījumu skaits: 3484 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Riekstu tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi