Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 13:57
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Pankūku receptes

Plānās pankūkas ar biezpienu un rozīnēm

Sastāvdaļas

Mīklai
milti - 100 g
4 olas
sāls - 2 g
cukurs - 70 g
piens - 200 ml
saldais krējums - 100 ml
sviests - 30 g
alus - 2 ēd.k.

Pildījumam
biezpiens - 450 g
cukurs - 50 g
rozīnes - 50 g

Pagatavošana

Nedaudz sakuļ olas.

Miltus sajauc ar cukuru, sāli, iesijā olu masā un samaisa.

Pienam pievieno saldo krējumu un samaisa. Nepārtraukti maisot, lej tievā strūkliņā olu masā un sajauc viendabīgu mīklu.

Izkausē sviestu, lēnām lej mīklā un samaisa.

Beigās pielej 2 ēdamkarotes alus, samaisa un ļauj 20 minūtes mīklai ''atpūsties''.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un ļauj uzbriest.

Biezpienam pievieno cukuru un labi samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Tad pievieno uzbriedinātās rozīnes un samaisa. Ja biezpiens ļoti sauss, pievieno ēdamkaroti jogurta vai krējuma.

Uzkarsē pannu, uzlej nedaudz eļļas, lej mīklu (apm. 60 ml) un uzreiz izlīdzina. Cep līdz maliņas zeltaini brūnas, apgriež pankūku un cep vēl sekundes 20. Nepārcepiet, jo tad pankūkas būs sausas un trauslas.

Izcepto pankūku liek uz šķīvja, uzliek 1-2 ēdamkarotes biezpiena pildījuma un saloka. Tāpat cep pārējās pankūkas.

Pasniedz ar medu, iebiezināto pienu vai kļavu sīrupu.

Lai labi garšo!

Kategorija: Pankūku receptes |
Skatījumu skaits: 2389 | Atslēgvārdi: Pankūku receptes | Reitings: 4.0/4

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi