Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 10:52
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 1
Lietotāji: 1
Rausis

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Medus tortes

Medus torte ar šokolādes glazūru

Sastāvdaļas

Mīkla
milti - 500 g
valrieksti - 15 gab.
soda - 2 tējk.
medus - 5 ēd.k.
cukurs - 300 g
6 olas

Krēmam
saldais krējums - 250 ml
skābais krējums - 250 ml
pūdercukurs - 300 g

Dekorēšanai
tumšā šokolāde 
baltā šokolāde
sviests

 
Pagatavošana
 

Olām pievieno cukuru un saputo.

Pievieno sodu, medu un vēlreiz saputo.

Riekstus samaļ gaļas mašīnā vai sablendē. Pievieno mīklai un samaisa.

Pakāpeniski iesijā miltus un ar mikseri sajauc mīklu.

Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej ¼ daļu mīklas un izlīdzina.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes.

Tā izcep visus četrus biskvītus, atdzesē un noņem cepampapīru.

Pagatavo krēmu.

Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru, skābo krējumu un puto, līdz veidojas krēmīga, viendabīga masa.

Atdzesētajiem biskvītiem aplīdzina malas. Liek uz paplātes vienu biskvītu, smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu, atkal smērē krēmu un tā līdz saliktas visas kārtas. 

Smērē krēmu uz tortes malām, biskvīta atgriezumus smalki sasmalcina un apkaisa malas.

Baltajai šokolādei pievieno nelielu gabaliņu sviesta un karsē karstā ūdens masā, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej torti un ar koka irbulīti veido rūtiņas.

Tad karstā ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi un dekorē torti.

Tortei ļauj ievilkties vismaz 8 stundas.

Lai labi garšo!

 
Kategorija: Medus tortes |
Skatījumu skaits: 4360 | Atslēgvārdi: Medus tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi