Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:06
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Šokolādes torte ar putukrējumu ''Tumšais mežs''
Sastāvdaļas
 
milti - 75 g
kakao - 75 g
4 olas
cukurs - 200 g
ūdens - 4 ēd.k.
cepamais pulveris - 1 tējk.
konservēti ķirši - 400 gr.
ķiršu liķieris - 100 ml
saldais krējums - 300 g
tumšā šokolāde - 50 g
 
Pagatavošana
 
Atdala olu dzeltenumus. 
 
 
Olu baltumiem pieber šķipsniņu sāls un saputo stingrās putās.
 
 
Olu dzeltenumiem pielej 4 ēdamkarotes ūdens, 100 g cukura un saputo.
 
 
 
Miltiem pieber kakao, cepamo pulveri, samaisa, pievieno saputotajiem olu dzeltenumiem un samaisa.
 
Tad pievieno saputotos olu baltumus un lēnām iecilā masā.
 
 
Lej mīklu cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 30-40 minūtes.
 
 
Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm.
 
Saldajam krējumam pievieno 100 g cukura un saputo.
 
Katru ripu apslaka ar ķiršu liķieri.
 
Ņem vienu biskvīta ripuli, apslaka ar liķieri, smērē putukrējumu un uzber konservētos ķiršus bez kauliņiem.
 
Liek virsū otru biskvītu, aplaista ar liķieri un atkal smērē putukrējumu un ber ķiršus.
 
Pārsmērē tortes virsu un malas ar putukrējumu.
 
Liek konditorejas maisiņā pāris karotes putukrējuma un dekorē torti.
 
Sarīvē šokolādi. Daļu sarīvētās šokolādes ar nazi piespiež tortes malai, daļu uzkaisa tortes viducī. 
 
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 2539 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Sokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi