Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 21:56
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Torte ''Napoleons'' no kārtainās mīklas
Sastāvdaļas

Kārtainā mīkla 1500 g
Piens - 1200 ml
Olu dzeltenumi - 5 gab.
Cukurs - 400 g
Vaniļas cukurs - 1 tējk.
Milti - 250 g
Konjaks - 10 ml
Grieķu rieksti  - 110 g

Pagatavošana

Atsaldē kārtaino mīklu. 

Gatavo krēmu.
Katliņā uzvāra pienu. 

Ņem 150 g miltus, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, 5 olu dzeltenumus un saputo. Pielej konjaku un samaisa. Iegūto masu lej uzkarsētajā pienā, samaisa un liek vārīties uz lēnas uguns.

Nepārtraukti maisot, vāra līdz krēms sabiezē. Noņem no uguns un atdzesē.




Uzkaisa uz galda miltus, ņem kārtaino mīklu un katru plāksni izrullē nedaudz plānāku, kā tā ir iesaiņojumā, liek uz plāts, sadursta ar dakšiņu un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 200°С gaiši brūnu.

Tā izcep 5 plāksnes, atdzesē un katru pārgriež uz pusēm.


Liek pirmo plāksni, smērē ar krēmu, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem, liek virsū nākamo plāksni, smērē krēmu, un tā, kamēr saliktas visas plāksnes. 


Smērē ar krēmu virsējo kārtu un ar nazi nolīdzina tortes malas.


Smērē ar krēmu tortes malas.


Vienu izcepto plāksni sadrupina un apber tortes malas. Tortes virsu pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.


Liek torti ledusskapī vismaz uz 6 stundām, lai ievelkas.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 6042 | Atslēgvārdi: Krēma tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi