Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 23.08.2019, 20:32
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 3
Viesi: 3
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Pankūku torte ar karameļu glazūru

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 4 ēd.k.
1 banāns
piens - 235 ml
milti - 95 g
4 olas
brūnais cukurs - 2 ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 tējk.
sāls - ½ tējk.
kanēlis - ½ tējk.
šķipsniņa malta muskatrieksta

Krēmam
Maskarpone siers -225 g
jogurts bez piedevām - 345 g
cukurs - 65 g
vaniļas cukurs - 1 tējk.

Glazūrai
saldais krējums - 120 ml
brūnais cukurs - 50 g
sviests - 15 g
valrieksti - 50 g
vaniļas cukurs - 1 tējk.

Pagatavošana

Banānu nomizo, sagriež gabaliņos un sablendē.

Pievieno mīkstu sviestu, olas, cukuru, garšvielas un saputo.

Pievieno pienu, samaisa.

Iesijā miltus sajauc mīklu.

Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz stundu ledusskapī.

Atdzesēto mīklu saputo un cep zeltaini brūnas plānās pankūkas.

Pagatavo krēmu.

Maskarpone sieram pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Tad pakāpeniski pievieno jogurtu un saputo gaisīgu krēmu.

Liek uz šķīvja pankūku, smērē krēmu, tad atkal pankūku un smērē krēmu. Tā, līdz saliktas visas kārtas.

Pagatavo glazūru.

Katliņā izkausē sviestu, pievieno saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru, nedaudz uzputo un, nepārtraukti maisot, vāra uz nelielas uguns apmēram 10 minūtes. Beigās ievieno kapātus valriekstus, samaisa un pārlej torti.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 2108 | Atslēgvārdi: Krēma tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi