Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 12:07
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Krēma torte ''Saldā rudmate''

Sastāvdaļas

Mīklai
milti - 500 g
cukurs - 200 g
2 olas
medus - 100 g
sviests - 100
soda - 2 tējk.

Krēmam
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru
sviests - 200 g

Pagatavošana

Olas saputo ar cukuru.

Mīkstu sviestu samaisa ar medu un izkausē. Pievieno sodu un karsē uz nelielas uguns, līdz masa zeltaini brūna. Noņem no uguns un turpina maisīt vēl minūti.

Nedaudz padzesē, pievieno saputoto olu masu un samaisa.

Iesijā miltus un samīca mīklu.

Mīklu sadala sešās daļās. No katras daļas izrullē apaļu plāksni.

Plātī klāj cepampapīru, liek izrullēto mīklas plāksni.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 3-4 minūtes. Tāpat cep pārējos biskvītus.

No izceptajiem biskvītiem izgriež vienādus ripuļus un atdzesē.

Pagatavo krēmu.

Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu saputo viendabīgu masu.

Biskvīta atgriezumus sasmalcina ar blenderi.

Liek uz šķīvja vienu biskvīta ripu, smērē krēmu, pārkaisa ar biskvīta drupačām un liek virsū nākamo biskvītu. Tā, līdz saliktas visas kārtas.

Tortes virsu un malas pārsmērē ar atlikušo krēmu, apbārsta ar biskvīta drupačām un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 1186 | Atslēgvārdi: Krēma tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi