Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Ķiršiem notecina lieko šķidrumu. Izkausē sviestu, pievieno cukuru, sāli, vaniļas cukuru, krējumu un samaisa. Sodu dzēš ar citronu sulu vai etiķi, pievieno sviesta masai un samaisa. Iesijā miltus un samīca mīklu. Sarullē ruleti, ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī ''atpūsties''. Atdzesēto mīklu sagriež 15 vienādās daļās. No katras mīklas daļas izrullē garenu plāksni. Kārto virsū ķiršus un sarullē ruletes. Plātī klāj cepampapīru un kārto mīklas ruletes. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 15 minūtes. Izceptās ruletes atdzesē. Tikmēr pagatavo krēmu. Mīkstam sviestam pievieno iebiezināto pienu un saputo, līdz veidojas viendabīga masa. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī nedaudz sastīvēt. Liek uz paplātes 5 ruletes un bagātīgi pārsmērē ar krēmu. Tad liek virsū nākamās 4 ruletes un atkal smērē krēmu. Ruletes kārto tā, lai veidojas piramīda (5x4x3x2x1). Beigās torti pārsmērē ar atlikušo krēmu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un dekorē torti. Liek uz 4-5 stundām ledusskapī ievilkties un sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1809
| Atslēgvārdi: |