Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 04:40
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Burkānu torte ar Filadelfijas siera krēmu un riekstiem

Sastāvdaļas

Mīklai 
cukurs - 2/3 glāzes
3 olas
1 olas dzeltenums
vaniļas cukurs - 1 paciņa
milti - 1 glāze
kartupeļu ciete - 2 ēd.k.
cepamais pulveris - 2 tējk.
kanēlis - 1 tējk.
šķipsniņa sāls
augu eļļa - ¼ glāze
sarīvēts burkāns - 1 glāze

Krēmam
sviests - 125 g
baltā šokolāde - 100 g
krēmsiers Filadelfija - 250 g
valrieksti - ½ glāze
kokosriekstu skaidiņas - 3 ēd.k.

Pagatavošana

Olām pievieno vēl vienu olas dzeltenumu, cukuru, vaniļas cukuru un, karstā ūdens peldē, saputo, līdz veidojas gaisīga masa.

Miltus sajauc ar sāli, kartupeļu cieti, cepamo pulveri, kanēli, iesijā olu masā, pievieno augu eļļu un samaisa mīklu.

Burkānus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves un iemaisa mīklā.

Mīklu sadala divās daļās, lai varētu izcept divus biskvītus.

Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 25 minūtes. Tieši tāpat cep otru biskvītu. Izceptos biskvītus atdzesē.

Pagatavo krēmu.

Karstā ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. 

Pievieno krēmsieru un ar putojamo slotiņu saputo krēmīgā masā.

Liek uz paplātes vienu biskvītu, smērē krēmu un liek virsū otru biskvītu. Malas un virsu pārsmērē ar atlikušo krēmu, pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām un sasmalcinātiem valriekstiem. Liek uz divām stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 2784 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Krēma tortes | Reitings: 5.0/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi