Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 10:54
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 1
Lietotāji: 1
Rausis

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Apgāztā biskvīta torte ar biezpiena krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam 
4 olas 
cukurs - 1 glāze
vaniļas cukurs - 1 tējk.
milti - 1 glāze

Krēmam
biezpiens - 500 g
saldais krējums - 500 ml
cukurs - 1 glāze
vaniļas cukurs - 1 paciņa
želatīns - 20 g
āboli - 500 g

Pagatavošana

Cep biskvītu.

Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Iesijā miltus un sajauc mīklu.

Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C 

apmēram 20 minūtes. 

Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm.

Pagatavo krēmu.

Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un ļauj uzbriest.

Biezpienam pievieno cukuru un saputo.

Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, saputo un iemaisa biezpiena masā.

Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz padzesē, pievieno krēmam un samaisa.

Nomizo ābolus, izņem serdes, sarīvē uz rupjās rīves un iemaisa biezpiena krēmā.

Formā klāj pārtikas plēvi, liek pusi krēma un izlīdzina. Liek virsū biskvītu un viegli piespiež. Smērē atlikušo krēmu un liek virsū otru biskvīta pusi. Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz vairām stundām ledusskapī sastīvēt.

Kad torte sastīvējusi, uzmanīgi izgāž uz paplātes un noņem plēvi. Dekorē pēc patikas.

Lai labi garšo!

Recepte no Inas Frīdbergas

Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 1858 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Biskvīta tortes | Reitings: 4.2/5

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi