Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 21:56
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes

Trīskārtaina burvju torte

Sastāvdaļas

cukurs - 150 g
4 olas
sviests - 125 g
milti - 120 g
piens - 500 g
vaniļas cukurs - 2 tējk.

pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

Atdala olu dzeltenumus, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Tad pievieno izkausētu sviestu un puto vēl apmēram vienu minūti.

Iesijā miltus un samaisa.

Pielej siltu pienu (tiešām vajag siltu, lai sviests nesastīvētu) un sajauc mīklu.

Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. 

Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Neizmantojiet cepamo formu ar noņemamām malām, jo mīkla ir pašķidra.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram stundu, līdz veidojas zeltaina garoziņa.

Izcepto torti vismaz 3 stundas atdzesē cepamajā formā un tikai tad izceļ.

Atdzesēto torti pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Kategorija: Dažādas tortes |
Skatījumu skaits: 1275 | Atslēgvārdi: Dažādas tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi