Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 23:07
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Dažādas tortes

Iebiezinātā piena kūka

Sastāvdaļas 

 
3 olas
cukurs - 1 glāze
cepamais pulveris - 2 tējk.
kefīrs - 1 glāze
vaniļas cukurs - 1 pac.
milti - 2 glāzes
sviests - 100 g
iebiezinātais piens ar cukuru
 
Pagatavošana
 
Sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas, kefīru, un vēl uzputo. 
 
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu.
 
Ietauko cepamo formu un lej mīklu. 
 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 30- 35 minūtes, līdz virsiņa brūna un mīkla nelīp pie kociņa.
 
Izcepto kūku atdzesē un pārgriež uz pusēm. Liek vienu biskvīta pusi uz paplātes, smērē iebiezināto pienu un liek virsū otru biskvīta pusi. Pārsmērē kūkas virsu un malas, dekorē pēc patikas.  Liek uz 3-4 stundām ledusskapī ievilkties.
 
Pasniedz ar zemeņu mērci.
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Dažādas tortes |
Skatījumu skaits: 1467 | Atslēgvārdi: Dažādas tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi