Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 23.08.2019, 19:39
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Vācu biezpiena pīrāgs
Sastāvdaļas

Mīklai
cukurs - 80 g
milti - 1 glāze
1 ola
sviests - 100 g
šķipsniņa sāls

Pildījumam
biezpiens - 1 kg
4 olas
cukurs - 150 g
vaniļas cukurs - 1 paciņa
sviests - 70 g
piens - 50 ml
kartupeļu ciete - 4 ēd.k.
miziņa no ½ citrona
konservēti vai svaigi ķirši bez kauliņiem

Pagatavošana

Miltiem pievieno aukstu sviestu un saberž drumstalās.

Pievieno cukuru, sāli, olu un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī.

Atdzesēto mīklu klāj ietaukotā cepamajā formā un veido maliņas.

Pagatavo pildījumu.

Biezpienam pievieno olu dzeltenumus, cukuru, izkausētu sviestu, pienu un saputo.

Pievieno sarīvētu citrona miziņu, cieti un vēlreiz saputo.

Olu baltumiem pievieno šķipsniņu sāls, saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā.

Konservētajiem ķiršiem notecina sulu, izņem kauliņus un klāj uz mīklas pamata. Liek virsū biezpiena pildījumu un izlīdzina.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 1 stundu. Izslēdz cepeškrāsni un izcepto pīrāgu atstāj vēl uz 10 minūtēm. Tad mazliet atver cepeškrāsns durtiņas un ļauj vēl 5 minūtes lēnām atdzist. Ja uzreiz pēc cepšanas izņem pīrāgu no cepeškrāsns, tas ''nosēdīsies''.

Izcepto pīrāgu pārkaisa ar pūdercukuru.


Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1337 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes, Smilšu mīklas tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi