Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 05:11
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Ricotta siera torte ar ar avenēm

Sastāvdaļas

Pamatam
cepumi - 200 g
sviests - 120 g

Pildījumam
Ricotta siers - 500 g
cukurs - 120 g
vaniļas jogurts - 250 g
saldais krējums - 600 ml
sarīvēta citrona miziņa no 2 citroniem
citronu sula no 2 citroniem
svaigas avenes - 500 g

Pagatavošana

Cepumus sasmalcina, pievieno izkausētu sviestu un samaisa.

Cepamajā formā ar noņemamām malām malām klāj cepampapīru, liek cepumu masu, izlīdzina un viegli pieblietē. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Želatīnam uzlej 100 gramus auksta ūdens un ļauj uzbriest.

Ricotta sieram pievieno cukuru, jogurtu, sarīvētu citrona miziņu, citronu sulu un saputo.

Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz padzesē, pievieno saputotajai siera masai un samaisa. Liek uz 10 minūtēm ledusskapī nedaudz sastīvēt.

Saputo 400 ml saldā krējuma, pievieno siera masai, pievieno 300 g aveņu un samaisa.

Klāj pildījumu uz cepumu pamatnes, izlīdzina un liek vismaz uz 2 stundām ledusskapī sastīvēt.

Kad torte sastīvējusi, saputo atlikušo saldo krējumu, liek konditorejas maisiņā un dekorē torti. Rotā ar svaigām avenēm un cepumu gabaliņiem.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1617 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi