Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 21:55
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Minhenes biezpiena torte ar šokolādes glazūru

Sastāvdaļas

Mīklai
4 olas
cukurs - 150 g
vaniļas cukurs - 1 pac.
šokolāde - 100 g
piens - 3 ēd.k.
milti - 2 glāzes
cepamais pulveris - 2 tējk.
jogurts bez piedevām - 300 g

Krēmam
biezpiens - 300 g
iebiezināts piens ar cukuru - 1 kārba
skābais krējums - 200 g
pūdercukurs - 50 g

Glazūrai
šokolāde - 100 g
saldais krējums - 40 ml

Pagatavošana

Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.

Šokolādi salauž gabaliņos, pievieno pienu un izkausē karstā ūdens peldē. Pievieno jogurtu un samaisa. Tad pievieno saputotās olas un samaisa. 

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā šokolādes masā un samaisa mīklu.

Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes.

Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm.

Pagatavo krēmu.

Biezpienu izberž caur sietu.

Krējumam pievieno iebiezināto pienu, pūdercukuru un saputo. Pievieno biezpienam un labi samaisa. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī nedaudz sastīvēt.

Liek uz paplātes atdzesēto biskvīta ripu, smērē krēmu un liek virsū otro biskvīta ripu.

Pagatavo glazūru.

Šokolādi salauž gabaliņos, pievieno saldo krējumu, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un pārlej torti. Liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1675 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi