Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 11:23
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Kārtainais ukraiņu pīrāgs ar biezpiena bumbiņām

Sastāvdaļas

sviests - 200 g
cukurs - 1½ glāze
4 olas
milti - 2 glāzes
skābais krējums - 550 g
cepamais pulveris - 1 tējk.
soda - 1 tējk.
kakao - 2 ēd.k.
biezpiens - 200 g
saldais krējums - 3 ēd.k.
kokosriekstu skaidiņas - 50 g
vaniļas cukurs - 1 paciņa
ogas dekorēšanai

Pagatavošana

Sākumā pagatavo biezpiena bumbiņas.

Biezpienam pievieno vienu olas dzeltenumu, 3 ēdamkarotes cukura, kokosriekstu skaidiņas un visu labi samaisa. Saveļ apmēram 2-3 cm lielas bumbiņas un liek uz 30 minūtēm saldētavā.

Tikmēr pagatavo mīklu.

Sviestam pieber ¾ glāzes cukura un saputo. Nepārtraucot putot, pa vienai pievieno olas un atlikušo olas baltumu. Tad pievieno 150 g skābā krējuma un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu, iesijā olu masā un sajauc mīklu.

Ietaukotā cepamajā formā klāj pusi mīklas.

Saldo krējumu samaisa ar kakao, pievieno atlikušajai mīklas daļai, samaisa un klāj uz gaišās mīklas.

Liek virsū atdzesētās mīklas bumbiņas un iespiež mīklā.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē.

400 gramiem skābā krējuma pievieno ½ glāzi cukura, vaniļas cukuru, saputo krēmu un smērē uz atdzesētā pīrāga. Dekorē ar ogām un piparmētru lapiņām.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1075 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Krēma tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi