Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 04:38
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Karaliskā biezpienkūka
Sastāvdaļas

cukurs - gl.
milti - 2,5 gl. 
sviests - 200 g 
3 olas
skābs krējums - 3 ēd.k. 
cepamais pulveris - 1 tējk. 
2 āboli
biezpiens - 500 g 
vaniļas cukurs
žāvēti augļi
kartupeļu ciete - 1 tējk. 

Pagatavošana

Sviestu sarīvē uz rupjās rīves un pievieno pusglāzi cukura, miltus un cepamo pulveri. Ar rokām saberž drumstalas. Pusei no drumstalu masas pievieno 1 olas dzeltenumu un skābo krējumu, izveidojot izveltnējamo mīklu.



Sablendē biezpienu ar atlikušo cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno vaniļas cukuru, kartupeļu cieti un žāvētos augļus. Atsevišķi saputo olu baltumus, kurus iecilā biezpiena masā.


Kūkas pamatni veido, izveltnējot un izklājot mīklu.


Virsū liek pusi no gatavās biezpiena masas.


Kārto mizotas ābolu šķēles.



Liek atlikušo biezpienu pa virsu.

Virsū ber atlikušās drumstalas.


Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180° C aptuveni 45 minūtes, līdz maliņas kļūst zeltainas.


Lai labi garšo!


Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 2882 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 4.0/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi