Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:07
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Franču biezpiena torte ar rabarberiem

Sastāvdaļas

rabarberi - 750 g
cukurs - 150 g
biezpiens - 500 g
vaniļas cukurs - 2 tējk.
saldais krējums - 250 ml
pistācijas - 50 g

Pagatavošana

Rabarberus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.

Katliņā lej 100 ml ūdens, pieber 3 ēdamkarotes cukura un uzvāra. Ieber sagrieztos rabarberus un vāra līdz mīksti. Izberž caur sietiņu un atdzesē.

Biezpienam pievieno atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un samaisa.

Saldo krējumu saputo un iemaisa biezpiena masā. 

Kēksa formā klāj pārtikas plēvi, kārtām liek biezpiena masu un rabarberu biezeni (nedaudz biezeņa atstāj dekorēšanai). Liek uz 4 stundām saldētavā.

Stundu pirms pasniegšanas torti atlaidina ledusskapī, apgāž uz šķīvja, pārkaisa ar sasmalcinātām pistācijām un dekorē ar rabarberu biezeni.

Lai labi garšo!

 

 

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1140 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi