Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas
Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa.
Ņem formu ar ņoņemamām malām (22 cm). Noņem formas malu, klāj cepamo papīru, liek atpakaļ malu un piespiež. Tā būs vieglāk izņemt gatavo torti.
Formas pamatā liek cepumu masu un pieblietē. Kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī sastīvēt.
Sablendē ogas.
Izberž caur sietiņu. Ja izmantojat upenes, pievieno mazliet ūdens, lai vieglāk izberzt.
Biezpienam pievieno cukuru, krējumu un saputo krēmīgā masā.
Trešdaļu biezpiena krēma ieliek citā traukā, bet atlikušajai masai pievieno ogu masu un saputo.
Avots: http://Biezpiena tortes | |
Skatījumu skaits: 2470
| Atslēgvārdi: |