Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 23.08.2019, 20:17
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Decembra torte
Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 100 g
krējums - 2 ēd.k.
cukurs - 2/3 glāzes
1 ola
medus - 1 ēd.k.
soda - ½ tējk.
milti - 200 g

Krēmam
1 ola
cukurs - 2/3 glāzes
milti - 2 ēd.k.
sviests - 100 g
biezpiens - 500 g

Pagatavošana

Gatavo mīklu.

Sviestam pievieno cukuru, olu un saputo.

Tad pievieno krējumu, medu un vēlreiz saputo.

Beigās iesijā miltus, sodu un sajauc mīklu.

Mīklu sadala vairākās vienādās daļās un katru cep 180°C apmēram 15 minūtes.

Gatavo krēmu.

Saputo olu ar cukuru.

Pievieno mīkstu sviestu un vēlreiz saputo.

Ieber miltus, samaisa.

Biezpienu izberž caur sietu vai sablendē, pievieno sviesta masai un samaisa.

Liek uz nelielas uguns un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz veidojas krēmīga masa. Sākumā masa būs šķidra, bet karsēšanas procesā sabiezēs.

Vēl siltu krēmu kārtām smērē uz izceptajiem biskvītiem un atstāj uz pāris stundām istabas temperatūrā ievilkties. Pēc tam liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt.


Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 2335 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi