Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:31
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena torte ''Pagalīte''
Sastāvdaļas

Mīklai
medus - 3 ēd.k.
cukurs - 2/3 glāzes
milti - 3 glāzes
3 olas
cepamais pulveris - 1 tējk.

Krēmam
krējums - 800 ml
biezpiens - 600 g
cukurs - 1 glāze
vaniļas cukurs - 1 paciņa

šokolāde un ogas dekorēšanai

Pagatavošana

Olām pievieno cukuru, šķidru medu un saputo.


Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno olu masai, samīca mīklu un sadala trīs daļās.


No katras mīklas daļas izrullē apmēram 0,5 cm biezu plāksni un sagriež apmēram 1 cm platās strēmelēs.


Plātī klāj cepamo papīru un kārto mīklas strēmeles.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 6 minūtes, līdz zeltaini brūnas.


Pagatavo krēmu.

Krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Pievieno biezpienu un rūpīgi samaisa.


Kēksa cepamajā formā klāj pārtikas plēvi vai foliju.  

Pirmo klāj biezpiena krēmu, virsū liek izceptos cepumus. Tad atkal krēmu un cepumus, līdz saliktas visas kārtas.


Foliju aizloka un liek torti uz 10 stundām ledusskapī ievilkties.

Nākošajā dienā torti uzmanīgi izgāž uz paplātes un noņem foliju.

Dekorē ar izkausētu šokolādi, piparmētru lapiņām un ogām.


Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1909 | Atslēgvārdi: Medus tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi