Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:17
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena torte ''Karaļa sala''
Sastāvdaļas

cepumi Selga - 200 g
sviests - 150 g
cukurs - 1 glāze
biezpiens - 500 g
olas - 4 gab.
milti - 2 ēd.k.
vaniļas cukurs - 2 tējk.

Glazūrai
tumšā šokolāde - 100 g
sviests - 2 ēd.k.

Pagatavošana

Sasmalcina Selgas cepumus, pievieno izkausētu sviestu un sajauc.


Ņen cepamo formu, liek cepumu masu un izlīdzina.  

Biezpienam pievieno olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Pēc tam pievieno miltus un samaisa.

Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā.

Pagatavoto biezpiena masu klāj uz cepumu kārtas un izlīdzina.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C līdz virskārta zeltaini brūna.

Izcepto torti atdzesē un tikmēr pagatavo šokolādes glazūru.

Liek katliņā sasmalcinātu šokolādi un sviestu, karsē uz nelielas uguns, nepārtraukti maisot, līdz veidojas vienveidīga masa.  

Šokolādes glazūru pārlej gatavajai kūkai un atstāj sastīvēt.

Griežam gabaliņos un cienājamies! Lai labi garšo!



Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1736 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 4.5/4

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi