Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:26
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena pīrāgs ar rozīnēm un šokolādes glazūru

Sastāvdaļas

biezpiens - 500 g
cukurs - 150 g
4 olas
sviests - 100 g
manna - 1 ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 pac.
sarīvēta apelsīna miziņa - 1 tējk.
rozīnes - ½ glāze

Glazūrai
kakao - 3 ēd.k.
cukurs - 2 ēd.k.
sviests - 50 g
saldais krējums - 5 ēd.k.

Pagatavošana

Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un ļauj uzbriest.

Biezpienu izberž caur sietu.

Olu dzeltenumiem pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Pievieno biezpienam un samaisa. Tad pievieno mīkstu sviestu, sarīvētu citrona miziņu un saputo. 

Uzbriedinātajām rozīnēm nolej ūdeni, pievieno biezpiena masai un samaisa.

Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā.

Ietauko cepamo formu, pārbārsta ar mannu un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 1 stundu.

Izcepto pīrāgu atdzesē.

Pagatavo glazūru. Katliņā ber kakao, cukuru, pievieno sviestu, saldo krējumu un karsē uz nelielas uguns, līdz veidojas viendabīga, spīdīga masa. Pārlej pīrāgu un liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 1087 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi