Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 23.08.2019, 20:22
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena "Napoleons"
Sastāvdaļas  

kārtainā mīkla - 1 iesaiņojums (0,5 kg)
biezpiens - 400 g
cukurs - ½ glāze
vaniļas cukurs - 1 paciņa
skābais krējums - 300 g
1 citrona miziņa

Pagatavošana

Atlaidina kārtaino mīklu un katru plāksni izrullē nedaudz plānāku. 

Liek uz plāts, sadursta ar dakšiņu un cep zeltaini brūnu. 

Izceptos biskvītus atdzesē.

Pagatavo biezpiena krēmu.

Biezpienam pievieno cukuru, sarīvētu citrona miziņu un sablendē.

Pievieno vaniļas cukuru, krējumu un saputo.

Ņem izceptos biskvītus, kārtām smērē biezpiena krēmu.

Pārkaisa torti ar sasmalcinātām biskvīta drupačām.

Liek uz divām stundām ledusskapī ievilkties.


Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 4062 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 4.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi