Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 04:48
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena-cepumu torte
Sastāvdaļas

36 gab. cepumi "Selga Classic" 
1,5 paciņas biezpiena
200ml saldā krējuma
4 ēd.k. cukura
1/3 tējk. vaniļas cukura
50g-70g marmelādes
200-250g brūkleņu-ābolu ievārījuma


Pagatavošana

Sagatavo dēlīti vai šķīvi, uz kura taps kūka. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Saputotajā putukrējumā lēni iemaisa biezpienu un kubiņos sagrieztu marmelādi. Uz dēlīša liek cepumu kārtu (vienā kārtā 9 cepumi, pa 3 katrā rindā, kopā 4 kārtas). Uz cepumiem uzziež ievārījumu. Tad liek nākamo cepumu kārtu, uz kuras liek virsū putukrējuma-biezpiena kārtu, pēc tam atkal cepumus un ievārījumu. Visbeidzot kūkai liek virsū cepumus un visu kūku nosedz ar atlikušo putukrējuma-biezpiena masu. Grezno ar dzērvenēm un rožlapiņām. Ēd nākamajā dienā.

Zinu, ka šai kūkai cepumus mērcē pienā (izņemot apakšējo kārtu), taču mēs šoreiz nemērcējām un kūkas konsistence nākamajā rītā bija perfekta! Mitrums bija tieši kā vajag, kūka bija stingra, ārā nejuka un bija viegli sagriezt gabaliņos. 


Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 3992 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi