Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam olas - 5 gab cukurs - 1 glāze milti - 1 glāze Pārājās sastāvdaļas apelsīni - 2 gab. banāni - 2 gab. želatīns - 1 paciņa jogurts - 1 l cukurs - 1½ glāze šokolāde Pagatavošana Izcep biskvītu. Saputo olas ar cukuru, pievieno miltus un samaisa. Klāj pannā cepamo papīru un liek iepriekš uzkarsētā krāsnī cepties 180°C apmēram 20 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu. Ja tas sauss, biskvīts gatavs. Ieteicams krāsns durtiņas cepšanas laikā nevirināt. Noņem biskvītam cepamo papīru, atdzesē un sagriež nelielos kubiciņos. Apelsīnus un banānus arī sagriež kubiciņos. Dziļā traukā ber biskvīta kubiciņus, sagrieztos apelsīnus, banānus un visu samaisa. 200 ml silta ūdens izšķīdina želatīnu. Jogurtam pievieno 1½ glāzi cukura un samaisa. (Ja vēlas, vēl var pievienot glāzi, caur sietu izberzta, biezpiena, būs ļoti garšīgi) Tad pievieno izšķīdināto želatīnu un samaisa. Ar iegūto jogurta masu pārlejam sagrieztos biskvīta un augļu kubiciņus, liekam ledusskapī, lai sastīvē. Kad torte pilnīgi sastīvējusi, ņem no ledusskapja un izgāž no trauka uz paplātes. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un dekorē torti. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1316
| Atslēgvārdi: |