Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 21:54
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Burkānu ananāsu pīrāgs ar šokolādes glazūru

Sastāvdaļas

sviests - 200 g
cukurs - 200 g
3 olas
burkāni - 300 g
ananāsi -225 g
ananāsu sula - 80 ml
milti - 220 g
cepamais pulveris - 3 tējk.

Glazūrai
baltā šokolāde - 50 g
kakao - 70 g
piens - 3 ēd.k.

cukura graudiņi dekorēšanai

Pagatavošana

Saputo mīkstu sviestu ar cukuru.

Pievieno olas un labi saputo.

Pievieno uz smalkās rīves sarīvētus burkānus, ananāsu sulu, sagrieztus ananāsu gabaliņus, miltus, cepamo pulveri un sajauc mīklu.

Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 25-30 minūtes.

Izcepto pīrāgu atdzesē.

Tikmēr pagatavo glazūru.

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno pienu, kakao un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej pīrāgu, pārkaisa ar cukura graudiņiem un ļauj sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1247 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Augļu tortes | Reitings: 3.7/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi