Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:53
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Brūkleņu ievārījuma kūka

Sastāvdaļas 

 
Mīklai
brūkleņu ievārījums ar āboliem - 280 g
2 olas
kefīrs - 250 g
cukurs - 220 g
milti - 270 g
soda - 2 tējk.
 
Pārziešanai
skābais krējums - 430 g
cukurs - 85 g
 
Pagatavošana
 
Ievārījumu sajauc  ar cukuru un sodu, liek uz 15 minūtēm ledusskapī.
 
Tad pievieno saputotas olas, kefīru un samaisa. Beigās iesijā mīklu un sajauc mīklu. 
 
 
Plātī klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 15-20 minūtes.
 
 
 
Izcepto biskvītu pārgriež uz pusēm. Sakuļ krējumu ar cukuru, pārsmērē biskvītu un liek virsū otru biskvīta pusi. Virsu sadursta ar dakšiņu (lai krējums labi ievelkas) un pārsmērē ar atlikušo krējumu.
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1103 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi