Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 05:09
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Aveņu kūka ar putukrējumu

Sastāvdaļas    

Biskvītam
4 olas
auksts ūdens - ēd.k.
sāls - ½ tējk.
cukurs - ¾ tases
milti - ½ tase
kartupeļu ciete - ½ tase
cepamais pulveris - 1 tējk.
vaniļas cukurs - 1  ēd.k.
saldētas avenes - 400 g
 
Putukrējumam
saldā krējums - 500 ml
cukurs - 2 ēd.k.
 
rieksti un šokolāde dekorēšanai
 
Pagatavošana
 
Pagatavo biskvītu. Atdala olu baltumus, pievieno 4 ēdamkarotes auksta ūdens un puto. Kad apjoms palielinājies, pievieno sāli, cukuru un saputo stingras putas. Tad, pa vienam, pievieno olu dzeltenumus un vaniļas cukuru. Miltus sajauc ar cieti, cepamo pulveri un lēnām iemaisa mīklā. Beigās mīklā lēnām iecilā saldētas avenes.
 
Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu.
 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes.
 
Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež divās daļās.
 
Pagatavo putukrējumu. Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo stingrās putās.  
 
Liek uz paplātes vienu biskvītu, pārsmērē ar putukrējumu un liek virsū otru biskvītu. Virsu pārsmērē ar atlikušo putukrējumu un pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un šokolādi.
 
Liek uz pāris stundām ledusskapī ievilkties. 
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1439 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi