Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 13:56
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Ābolu pīrāgs ar kanēli
Sastāvdaļas

Mīklai
milti - 300g
sviests - 135 g
ūdens - 125 g

Pildījumam
brūnais cukurs - 100 g
milti - 2 ēd.k.
sviests - 15 g
3 āboli 
kanēlis - ½ tējk.
1 ola

Pagatavošana

Izsijātiem miltiem pievieno sakapātu sviestu un saberž drumstalās. Pievieno ūdeni un samīca mīklu.

Mīklu sadala divās daļās. Lielāko mīklas daļu izrullē un klāj cepamajā formā, veidojot maliņas.

Nomizo ābolus un sagriež nelielos gabaliņos.

Miltus sajauc ar cukuru un kanēli, uzber sagrieztajiem āboliem un samaisa.

Klāj apviļātos ābolus cepamajā formā un pa virsu saliek nelielas sviesta piciņas.

Izrullē atlikušo mīklu, klāj uz pildījuma un ar nazi vietām iegriež.

Pārsmērē ar sakultu olu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50-55 minūtes, līdz pīrāgs zeltaini brūns.


Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1079 | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi