Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 10:48
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 1
Lietotāji: 1
Rausis

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Ābolu kūka ar karameļu glazūru
Sastāvdaļas

Pamatnei
milti - 400 g
sviests - 100 g
cukurs - 100
auksts ūdens - 1 ēd.k.

Karamelei
brūnais cukurs (vai parastais) - 4 ēd.k.
sviests - 40 g
1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru

Pagatavošana

Miltus sajauc ar cukuru, saberž ar sviestu, pielej aukstu ūdeni un samīca mīklu.

Klāj ietaukotā cepamajā formā, sadursta ar dakšiņu, liek uzkarsētā cepeškrāsni un cep 180°C apmēram 10 minūtes.

Tikmēr nomizo ābolus un sagriež šķēlītēs.


Pagatavo karameļu masu.
Katliņā izkausē cukuru un sviestu, pielej iebiezināto pienu un uzvāra. 


Uz izceptās pamatnes klāj ābolu šķēlītes, pārlej ar karameļu masu un liek cepeškrāsnī 25-30 minūtes cepties.


Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 2033 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi